Ουρουγουάη: Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία ο Αλόνσο

Δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ουρουγουάης ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά τον αποκλεισμό της "σελέστε" από το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ουρουγουάη: Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία ο Αλόνσο

Μπορεί η Ουρουγουάη να νίκησε την Γκάνα με 2-0 την Παρασκευή (2/12), ωστόσο γνώρισε ταυτόχρονα τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Μουντιάλ του Κατάρ, λόγω της διαφοράς τερμάτων με την Νότια Κορέα.

Έτσι, τα ρεπορτάζ για το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της «σελέστε»… έχουν όλα ένα κοινό τόπο: Την αποχώρηση του από τον πάγκο της!

Συγκεκριμένα, η «El Pais» κάνει λόγο για «ηχηρή αποτυχία» κι επισημαίνει ότι μοιάζει πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, να συνεχίσει ο 47χρονος τεχνικός στον πάγκο της Ουρουγουάης.

Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιο του Αλόνσο με την ομοσπονδία ήρθε εις πέρας, καθώς η συμφωνία που υπέγραψε με την Ομοσπονδία όταν αντικατέστησε τον... αειθαλή Όσκαρ Ταμπάρες ίσχυε έως το τέλος του φετινού Μουντιάλ.

Ο ίδιος, πάντως, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Γκάνα, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στην εθνική ομάδα, περιορίστηκε μόνο να πει ότι «δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα».