Mundial: Ακραίο σενάριο στέλνει την Ιταλία στο Κατάρ

Δημοσίευμα κάνει λόγο για παρουσία της Ιταλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, λόγω αποκλεισμού του Ιράν! 

Mundial: Ακραίο σενάριο στέλνει την Ιταλία στο Κατάρ

Η Ιταλία αποκλείστηκε από τη Β. Μακεδονία, ωστόσο στη γειτονική χώρα υπάρχει δημοσιεύματα που στέλνει την ομάδα του Μαντσίνι στο Κατάρ. Αυτό θα συμβεί εάν και εφόσον το Ιράν μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Ιράν κινδυνεύει με τιμωρία γιατί περίπου 2.000 Ιρανές, που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα Ιράν - Λίβανος, ήταν παρούσες στην περιοχή του γηπέδου Ιμάμ Ρέζα, αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος.

Ο Μεχράντ Σεράντσι, μέλος της Ιρανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έγραψε στο Twitter ότι υπάρχουν «ανησυχητικά νέα από τη FIFA σχετικά με την συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία και συγκεκριμένα το «SportMediaset.it», αν κι εφόσον η FIFA αποκλείσει το Ιράν, τότε θα «ανοίξει» μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους Ιταλούς να ελπίζουν πως αυτή θα δοθεί στην χώρα που είναι πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη κι αυτή είναι η Ιταλία. Αυτό αν φυσικά η επιλογή γίνει με αυτό τον τρόπο και όχι με την μορφή νέων αγώνων πλέι οφ ανάμεσα στους ηττημένους των τελικών.