Μουντιάλ 2018: Κανένας κίνδυνος για Οζίλ

Η συμμετοχή του Μεσούτ Οζίλ στο Παγκόσμιο Κύπέλλο δε διατρέχει κανένα κίνδυνο, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας.

Μουντιάλ 2018: Κανένας κίνδυνος για Οζίλ

Ο «μπαλαντέρ» της Άρσεναλ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο, που «κληρονόμησε» στη διάρκεια του φιλικού με την Αυστρία το περασμένο Σάββατο κι ως εκ τούτου δεν θα δώσει το παρόν στην αυριανή (8/06) πρόβα-τζενεράλε των παγκόσμιων πρωταθλητών με την Σαουδική Αραβία στο Λεβερκούζεν.

Ο 29χρονος προπονείται μόνος του στο κέντρο που έχει καταλύσει η αποστολή στην Ιταλία, ωστόσο, έλαβε μέρος σε κάποια τρεξίματα που έγιναν στη διάρκεια της Πέμπτης (7/06).

«Δεν έλαβα μέρος στη σημερινή προπόνηση με την ομάδα, αλλά έκανα μερικές ασκήσεις και πάλι», έγραψε ο παίκτης στο λογαριασμό του στο Twitter.
Ο διευθυντής της εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίερχοφ, παραδέχθηκε:

«Δεν είναι τίποτα δραματικό, απλώς δεν θέλουμε να πάρει κάποια ρίσκα και γι΄ αυτό έλαβε μέρος σε κάποια σπριντ που έγιναν σήμερα. Υποθέτω πως θα είναι έτοιμος για το τουρνουά.»

Ο Οζίλ στοχεύει στο να είναι πανέτοιμος για το εναρκτήριο ματς των «πάντσερ» , στις 17 Ιουνίου, με το Μεξικό, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Νότια Κορέα και Σουηδία στο 6ο γκρουπ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ