Κύπελλο Ελλάδος: Ρεβάνς και ολοταχώς για τελικό σε «Βικελίδης» και «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι επαναληπτικοί Άρης - ΑΕΚ (24/6, 19:00) και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (24/6, 21:30, LIVE στο fosonline.gr) ολοκληρώνουν την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδος: Ρεβάνς και ολοταχώς για τελικό σε «Βικελίδης» και «Γ. Καραϊσκάκης»

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου ολοκληρώνεται η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τους δύο επαναληπτικούς αγώνες της διοργάνωσης, για να καθοριστεί ποιες δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό.

Στις 19:00 ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».Οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες και λίγες μέρες νωρίτερα για τα Playoffs της Super League 1 και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο ΟΑΚΑ, ενώ η Ένωση διατηρεί ένα ελαφρό προβάδισμα μετά την εντός έδρας νίκη της (2-1) στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν υπολογίζει τους Βέλεθ και Σόουζα, ενώ αντιθέτως έχει κανονικά τον Κόρχουτ στη διάθεσή του. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την ρεβάνς της Θεσσαλονίκης συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Στις 21:30 (LIVE στο fosonline.gr), ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο Καραϊσκάκη τον ΠΑΟΚ με στόχο να διεκδικήσει μετά το πρωτάθλημα και τον δεύτερο εγχώριο τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς της Τούμπας με 3-2, ανατρέποντας το γρήγορο 0-2 των Πειραιωτών και θέλουν να διαφυλάξουν αυτή τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη, θέλουν να αποδείξουν για ακόμα μία φορά ότι είναι η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα με νίκη - πρόκριση επί του «δικεφάλου».

Ο Ματιέ Βαλμπουενά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε ο ΑντελίνοΒιεϊρίνια και ο ΔημήτρηςΠέλκας. Με την ομάδα στην Αθήνα ταξίδεψε και ο Ανχέλ Κρέσπο παρ' ότι δεν είναι ιατρικά έτοιμος να αγωνιστεί, για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος:

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τετάρτη 4/3
ΑΕΚ - Άρης 2-1
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 24/6
19:00 Άρης - ΑΕΚ
21:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ