AEK - Άρης 2-2: Πρόβα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ! (highlights)

Ύστερα από ένα εξαιρετικό σε διακύμανση και συγκινήσεις ματς στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

AEK - Άρης 2-2: Πρόβα Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ! (highlights)

Ο Άρης ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος κερδισμένος της αποψινής βραδιάς στο ΟΑΚΑ, καθώς απέσπασε δικαιότατα ισοπαλία με σκορ 2-2 από την ΑΕΚ και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει με ολόκληρο το τρίποντο από το Μαρούσι.

ΑΕΚ-Άρης: Πέναλτι ο Γκάμα- «Απάντησε» ο Αραούχο (vids)

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης προηγήθηκαν δις με το πέναλτι του Γκάμα στο 55' και το τέρμα του νεοεισελθόντα Μαρτίνες στο 75', με τους γηπεδούχους να απαντούν δις με τους Αραούχο στο 62' και Ολιβέιρα στο 86' με πέναλτι.

Η ΑΕΚ έχασε εκ νέου έδαφος στην κούρσα της 2ης θέσης, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο ΠΑΟΚ νικώντας λίγο νωρίτερα τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Στον αντίποδα, ο Άρης απομακρύνθηκε στο +4 από την κρητική ομάδα στη μάχη της 5ης θέσης, την οποία ελέγχει πλήρως και είναι στο χέρι του να διατηρήσει μέχρι το φινάλε των playoffs.

Tα highlights AEK-Άρης 2-2

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ - Άρης 2-2

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Σκόρερ: 62' Αραούχο, 86' πέν. Ολιβέιρα - 55' πέν. Μπρούνο Γκάμα, 75' Μαρτίνες

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 54' Μάνταλος, 75' Οικονόμου, 88' Σιμάνσκι - 73' Μπα, 79' Μαντσίνι

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης (87' Παουλίνιο), Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Αραούχο, Βέρντε (81' Αλμπάνης), Λιβάγια (59' Ολιβέιρα).

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (60' Ντιγκινί), Βέλεθ (13' λ. τρ. Μπα), Δεληζήσης, Σόουζα (30' Λάρσον), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας, Φετφατζίδης (60' Μαρτίνες), Μαντσίνι, Τόνσο.