Κοινή γραμμή ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για να πέσουν στα… μαλακά

Μόλις πέντε λεπτά κράτησε η απολογία του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα έκτροπα του τελικού κυπέλλου.

Κοινή γραμμή ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για να πέσουν στα… μαλακά

Το κατηγορητήριο για τις δύο ΠΑΕ ήταν ούτως η άλλως ελαφρύ αφού οι τρεις παρατηρητές του αγώνα δεν ανέφεραν πουθενά στην έκθεσή τους για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Υπνεθυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης 17/05 η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου με την οποία ζήτησε τη δίωξη εις βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι δικηγόροι των δύο ΠΑΕ τήρησαν κοινή γραμμή, ζητώντας την επιείκεια του Πειθαρχικού Οργάνου, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο.

Ένα συμβάν που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι η έκθεση της αστυνομίας έφτασε στην ΕΠΟ μετά την κλήση των δύο ΠΑΕ σε απολογία. Αφού Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έκανε συμπληρωματική κλήση δεν έχει ληφθεί και υπόψιν η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, αν δει κανείς προσεκτικά τα βίντεο των επεισοδίων θα παρατηρήσει ότι η προτεινόμενη τιμωρία δεν είναι το χρηματικό πρόστιμο, αλλά η αφαίρεση βαθμών.

Επιπλέον, μετά το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Πέλκα, στο ΟΑΚΑ επικράτησε πανδαιμόνιο με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.