Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1: Στον «αέρα» το προβάδισμα πρόκρισης στους «8» (highlights)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "16" Κυπέλλου Ελλάδας. Στον... αέρα το προβάδισμα, όπως και το πέναλτι του Μπαράλες, που έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1: Στον «αέρα» το προβάδισμα πρόκρισης στους «8» (highlights)

Ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το προβάδισμα ήταν στα πόδια του Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος στο 70' έστησε τη μπάλα 11 μέτρα απέναντι από τον Τσιντώτα και την έστειλε έξω από το γήπεδο!

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες, ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Πάντως, η ΑΕΚ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, λόγω του εκτός έδρας γκολ, που πέτυχε στο 32' ο Νέλσον Ολιβέιρα με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Λόπες από τον μουνάφο και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Αστέρα.

Όπως και να 'χει, το highlight της αναμέτρησης ήταν το εκπληκτικό γκολ του Κρέσπι στο 20ο λεπτό. Ο Μουνάφο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κρέσπι να "ψαλιδάκι" δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τσιντώτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τασουλής, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μουνάφο, Ριέρα, Πασκουάλ, Κρέσπι, Μπαράλες.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Κρστίτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης, Βέρντε, Ολιβέιρα.