Ο ΠΑΟΚ ψάχνει... παραθυράκι για Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί μαζί την αποστολή της ομάδας του στην Αθήνα για τον τελικό κυπέλλου. Διευκρινίσεις ζήτησε η ΠΑΕ για την τιμωρία του μεγαλομετόχου της. 

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει... παραθυράκι για Σαββίδη

Την ερχόμενη Πέμπτη 10/5 αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε εκμυστηρευτεί αυτή του τη πρόθεση στους στενούς του συνεργάτες.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε διευκρινήσεις από την ΕΠΟ και τη Λίγκα σχετικά με την τιμωρία του Σαββίδη. Συγκεκριμένα, με έγγραφο της στις αρμόδιες αρχές αιτείται να ενημερωθεί σχετικά με το τι ακριβώς ισχύει με την ποινή απαγόρευσης εισόδου του Ιβάν Σαββίδη στα γήπεδα. Ο «δικέφαλος» θέλει να μάθει σε ποιους χώρους του γηπέδου ενδεχομένως να έχει πρόσβαση ο Ιβάν Σαββίδης με βάση την ποινή του, τόσο στην Τούμπα, όσο και σε άλλα γήπεδα.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ περιμένει απαντήσεις σχετικά με τη τελετουργία που θα ακολουθηθεί στον τελικό. Ο Σαββίδης είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ και, βάσει του τελετουργικού, οι δύο πρόεδροι είναι παρόντες. Αλλώστε, υπήρξαν και άλλα παραδείγματα προέδρων που ήταν τιμωρημένοι και τους δόθηκε ειδική άδεια (π.χ. Δημήτρης Μελισσανίδης στον τελικό ΑΕΚ - Παναθηναϊκός το 1995).

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας