Απίστευτη η χαρά της Κουρομπίλια στο πέναλτι - πρόκρισης του ΠΑΟΚ (pic)

Η βοηθός του Σκουλά απαθανατίστηκε να χαμογελάει γεμάτη ευτυχία όταν ο ΠΑΟΚ σκόραρε από τα 11 βήματα έπειτα από δική της υπόδειξη, γκολ μάλιστα που έδωσε την πρόκριση στον «δικέφαλο του βορρά» επί του Πανιωνίου. 

Απίστευτη η χαρά της Κουρομπίλια στο πέναλτι - πρόκρισης του ΠΑΟΚ (pic)

Η Χρύσα Κουρομπίλια ήταν η βοηθός που υπέδειξε στον Σκουλά να καταλογιστεί το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ άφησε τον Πανιώνιο εκτός κυπέλλου στο 119ο λεπτό. Η ίδια δεν έδωσε εμφανέστατο φάουλ υπερ του Πανιωνίου που έγινε μπροστά της, ενώ άφησε ένα μέτρο οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ σε προηγούμενη φάση. Με την τρίτη υπόδειξη της έκρινε την πρόκριση.

Ο διαιτητής Σκουλάς αν ήταν μπροστά στη φάση δεν είχε υποδείξει το πέναλτι, όμως η βοηθός του θεώρησε ότι ήταν χέρι κι έτσι τον επηρέασε προκειμένου να δοθεί η εσχάτη των ποινών.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την βοηθό του Σκουλά με ένα βαθύ χαμόγελο, κάτι που μπορείτε να διακρίνετε ξεκάθαρα στη φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα.

Αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση το... χαμόγελο της επιτυχίας της Χρύσας Κουρομπύλια, ενώ πλέον οι αντιδράσεις για την επίμαχη φωτογραφία έχουν ξεκινήσει για τα καλά...