Η Κουρομπύλια δίνει το πέναλτι στην Τούμπα - Δείτε τι έδωσε φέτος σε βάρος του Ολυμπιακού (vid)

Δεν σφυρίζει ο Σκουλάς ενώ η ξανθιά βοηθός νωρίτερα δεν είχε δει το επιθετικό φάουλ του Τσούμπα Ακπόμ στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Η Κουρομπύλια δίνει το πέναλτι στην Τούμπα - Δείτε τι έδωσε φέτος σε βάρος του Ολυμπιακού (vid)

Μπορεί η φάση στην Τούμπα που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις και την ανακοίνωση του Πανιωνίου, να έγινε μπροστά στα μάτια του διαιτητή όμως δεν είναι αυτός που σφυρίζει το περιβόητο πέναλτι στο ΠΑΟΚ - Πανιώνιος. Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι ο διαιτητής Σκουλάς, έχει εξαιρετική οπτική στη συγκεκριμένη φάση, η οποία γίνεται ακριβώς μπροστά του. Όμως είναι επίσης, ξεκάθαρο ότι δεν σφυρίζει όταν η μπάλα σε σουτ του Μίσιτς στο 119' βρίσκει στον Μανθάτη. Δείχνει όμως αργότερα την άσπρη βούλα κατόπιν σχετικής υπόδειξης της Χρυσούλας Κουρομπύλια, της βοηθού που ελέγχει την περιοχή του Πανιώνιου.

Η Κουρμπύλια έχει εμπλοκή και στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 114'. Στη συγκεκριμένη φάση ο Τσούμπα Ακπόμ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Κότνικ. Ο διαιτητής Σκουλάς δεν είδε τίποτα αλλά και η Χρυσούλα Κουρομπύλια που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Έτσι μέτρησε κανονικά το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Και μια και ο λόγος για την Χρύσα Κουρομπύλια, θυμηθείτε τι είχε κάνει η βοηθός από τη Δυτική Αττική στο ματς του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και είχε... βγάλει από τα ρούχα του τον Ποντένσε.

Είχε υποδείξει οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που πήρε τη μπάλα σε γύρισμα από παίκτη του ΟΦΗ.