ΑΕΚ: Μετράει πληγές ο Χιμένεθ ενόψει Κυπέλλου

Δεν παίζουν Μπακασέτας, Χουλτ με Ατρόμητο, δύσκολα ο Τσιγκρίνσκι. Όλα καλά με Γαλανόπουλο.

ΑΕΚ: Μετράει πληγές ο Χιμένεθ ενόψει Κυπέλλου

Στην ΑΕΚ κρατάνε λοιπόν το τρίποντο από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και κοιτάζουν μπροστά καθώς δεν υπάρχει χρόνος για πολλές αναλύσεις. Εξάλλου, ο Μανόλο Χιμένεθ απέδωσε την κακή εικόνα της ομάδας του στα καιρικά φαινόμενα, επομένως συνεχίζουν και σκέφτονται τις... ηλιόλουστες μέρες που έρχονται.

Ακολουθεί μεθαύριο (26/2) ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Το 1-0 που έχει αποσπάσει η «Ένωση» στο Περιστέρι την καθιστά το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όμως αν δεν βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο.

Ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του σε αυτή την αναμέτρηση τον Τάσο Μπακασέτα που τραυματίστηκε στο χθεσινό (23/2) παιχνίδι με τον Απόλλωνα (κάκωση αριστερού γόνατος) και σήμερα έκανε θεραπεία. Τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του και το πώς θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του. Επίσης θα ξεκαθαρίσει και το χρονικό διάστημα αποχής του από τη δράση.

Από εκεί και πέρα, μειώνονται οι ελπίδες και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ενόψει Κυπέλλου. Ο Ουκρανός ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Έχει χάσει πολλές προπονήσεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα και το πιθανότερο είναι πως δεν θα συμπεριληφθεί καν στην αποστολή.

Εκτός θα μείνει σίγουρα και ο Νίκλας Χουλτ, που επίσης ακολούθησε ατομικό σήμερα. Αντίθετα ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα (αποχώρησε από το ΟΑΚΑ προχθές με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής) και έκανε αποκατάσταση μαζί με όσους αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18.00.