Χιμένεθ: «Τη ζωή δύσκολη μας την έκανε ο καιρός»

Με τον αέρα τα είχε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Τεννές ζήτησε να σταματήσει η γκρίνια. Αγωνία για Μπακασέτα, Γαλανόπουλο.

Χιμένεθ: «Τη ζωή δύσκολη μας την έκανε ο καιρός»

Οι καιρικές συνθήκες ευθύνονται για τη μέτρια εμφάνιση της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ειδικότερα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Να παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από μια πάσα που έγινε λάθος λόγω του αέρα.

Είχαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Υπήρξε δυσκολία στο να κάνουμε καλές σέντρες λόγω αέρα. Θα πρέπει όμως να είμαστε πιο σφιχτοί στην άμυνα να μη δεχόμαστε με τόση ευκολία αντεπιθέσεις. Τη ζωή δύσκολη μας την έκανε ο καιρός».

Και συνέχισε για τον Μπογέ: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό που εμφανίστηκε ο Λούκας. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, γιατί δουλεύει καλά. Παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη συγκέντρωσης, η ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί μέχρι το τέλος. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε».

Για το αν ανησύχησε στο 81’ στη φάση του Απόλλωνα, είπε: «Όταν είναι κοντά το σκορ, σε μια στατική φάση οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σκοράρει. Αλλά ο Απόλλων παρά τα κόρνερ που είχε έκανε ένα σουτ συνολικά και σκόραρε με δικό μας λάθος. Το παιχνίδι σήμερα έγινε δύσκολο λόγω των καιρικών συνθηκών. Με όλο το σεβασμό στον Απόλλωνα που οι παίκτες του έδωσαν τη μάχη».

«Να σταματήσει η γκρίνια, με αξιοπρέπεια ως το τέλος»

Στην κάμερα της Nova, με τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές, δήλωσε: «Έγινε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά. Δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά αυτό που είναι σημαντικό, είναι να σταματήσει να υπάρχει γκρίνια γιατί ό,τι και να γίνεται στην ομάδα θα υπάρχει γκρίνια».

Στη συνέντευξη Τύπου ήρθε ο συνεργάτης του Τεννέ, Θοδωρής Αντωνόπουλος, που ανέφερε: «Ήταν μία αξιοπρεπέστατη προσπάθεια από την πλευρά μας. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους από εμάς και με άλλη ποιότητα.

Γνωρίζαμε ότι θα έψαχνε αντίδραση επειδή προέρχονταν από ένα κακό αποτέλεσμα. Και εμείς όμως θέλαμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική εμφάνιση. Ο προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί ίσως παίρναμε αποτέλεσμα. Το ματς κρίθηκε στα γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε στα δύο ημίχρονα. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη.

Το πιο σημαντικό είναι να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας για παραμονή, αλλά και να είμαστε αξιοπρεπείς μέχρι τέλους. Δουλεύουμε στις προπονήσεις, διατηρούμε τον επαγγελματισμό μας, προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Προβλήματα για Μπακασέτα, Γαλανόπουλο

Με κάκωση αριστερού γόνατος αποχώρησε από το παιχνίδι ο Τάσος Μπακασέτας, με διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής ο Κώστας Γαλανόπουλος. Η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί σήμερα.