Εργοτέλης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά στη «μάχη της Κρήτης» (vid)

Ο Εργοτέλης βρήκε απάντηση με τον Ιατρούδη στο εκπληκτικό γκολ του Νάστου, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης.

Εργοτέλης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά στη «μάχη της Κρήτης» (vid)

Από ένα ημίχρονο απόδοσης είχαν οι Εργοτέλης και ΟΦΗ στο ηρακλειώτικο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το τελικό 1-1 να κρίνεται μάλλον δίκαιο.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 28' με έναν απίστευτο «κεραυνό» του Νάστου από περίπου 35 μέτρα, όμως ο Εργοτέλης ανέβασε... στροφές στην επανάληψη, είχε την κατοχή και στο 66' βρήκε απάντηση με τον νεαρό Ιατρούδη.

Ο τελευταίος σκόραρε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από ωραία σέντρα του Γιακούμπου από αριστερά.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βρέσκας από τον σύνδεσμο Πιερίας με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γκάγκα (Λάρισας). Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπουτσάκης, Ιατρούδης και Μαζουλουξής από τον Εργοτέλη και ο Κοροβέσης από τον ΟΦΗ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Βουτσάκης (64’ Λαμπάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (54’ Κουατένγκ).

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Οικονόμου, Ντίνας (78’ Κυριακίδης), Σάσι (46’ Πλατέλλας), Κοροβέσης, Βουό (64’ Πέρσον).

Δείτε τα highlights του αγώνα: