Ανακοινώνεται η απόφαση για τα επεισόδια στο Παναχαϊκή - Ολυμπιακός

Η αγωνία για την απόφαση για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Πάτρας στο παιχνίδι Παναχαϊκή - Ολυμπιακός αναμένεται να λάβει τέλος σύντομα.

Ανακοινώνεται η απόφαση για τα επεισόδια στο Παναχαϊκή - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση βαθμών και άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να μάθουν ποιο θα είναι το πόρισμα της Ομοσπονδίας.

Στον αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκή - Ολυμπιακός η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει ρίψη χημικών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Όλα ξεκίνησαν όταν χωρίς λόγο μία διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε στη θύρα 9 όπου κάθονταν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρξε μία ένταση, η οποία δεν δικαιολογούσε την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στην έκθεση της Αστυνομίας για τον αγώνα Παναχαϊκής-Ολυμπιακού στο Κύπελλο δεν αναφέρεται τραυματισμός αστυνομικών και φιλάθλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για όλα τα παραπάνω αναμένεται να έχει βγει το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή 16/11 με τον Ολυμπιακό να ευελπιστεί ότι οι κατηγορίες θα πέσουν, αφού για το συμβάν ευθύνεται η ΕΛΑΣ.