Επεισόδια στην Πάτρα και ρίψη χημικών (pics)

Ρίψη χημικών έχει κάνει η αστυνομία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Επεισόδια στην Πάτρα και ρίψη χημικών (pics)

Με ένταση στην κερκίδα που κάθονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Μάλιστα η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Παπαδόπουλος να αποχωρήσει στα αποδυτήρια και να τον ακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Όλα ξεκίνησαν όταν χωρίς λόγο μία διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε στη θύρα 9 όπου κάθονταν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων». Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρξε μία ένταση, η οποία δεν δικαιολογούσε την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στην κερκίδα που είχαν καταλάβει οι φίλοι των Πειραιωτών υπήρχαν και αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους. Όλοι τους στριμώχτηκαν σε μία γωνία της κεντρικής κερκίδας του Σταδίου μέχρι τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα για να μετακινηθούν στη σκεπαστή θύρα. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική στην Πάτρα εξαιτίας τις εκτεταμένης ρίψης χημικών από την αστυνομία. Οι φίλοι των Πειραιωτών μετακινήθηκαν όλοι στη θύρα 3 του Σταδίου, αφού δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν στο σημείο που είχαν καταλάβει από την αρχή του ματς.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στο γήπεδο είναι το γεγονός πως ο Σάββας Θεοδωρίδης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος μη μπορώντας να αναπνεύσει. Ο Κριστιάν Καρεμπέ από την πλευρά του δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για όλα όσα συνέβησαν, τα οποία ήταν αδικαιολόγητα.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή ξεκίνησε μετά τη δεκάλεπτη διακοπή και αφού η κατάσταση στη θύρα 9 ηρέμησε.