Ολυμπιακός: Τα κλειστά χαρτιά του Καρβαλιάλ για ΠΑΟ και οι εκτός αποστολής

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα παρά μόνο τους παίκτες που δεν υπολογίζει στη ρεβάνς Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (17/1, 21.00).

Ολυμπιακός: Τα κλειστά χαρτιά του Καρβαλιάλ για ΠΑΟ και οι εκτός αποστολής

Θα έχει ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης (17/1, 21.00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει με 4-3-3, όπως και στο ντέρμπι της Λεωφόρου πριν από μία εβδομάδα. Έχοντας δηλαδή τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο σε έναν ρόλο πιο προωθημένο σε σχέση με τους υπόλοιπους χαφ.

Σε ένα τέτοιο σενάριο ο Κώστας Φορτούνης θα περάσει στα πλάγια και ο Γιώργος Μασούρας επίσης στα άκρα της επίθεσης.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά ή Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Μασούρας και Ναβάρο.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν έχει αποκλειστεί από την αποστολή και ο Καρβαλιάλ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον ξεκινήσει ή θα τον κρατήσει στον πάγκο.

Επίσης, λόγω της απουσίας του Παναγιώτη Ρέτσου λόγω τιμωρίας, στην προεπιλογή είναι ο Τζάκσον Πορόζο που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής είναι ο Πεπ Μπιέλ που ενώ ξεκίνησε δειλά-δειλά προπονήσεις, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε ως αλλαγή. Εκτός είναι και ο Ομάρ Ρίτσαρντς που είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου και δεν έπαιξε ούτε με την Κηφισιά. Εννοείται ότι ο Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει σε Ρέτσο (τιμωρημένος), Ελ Αραμπί (τραυματίας) και Φρέιρε (δεν υπολογίζεται).