Ολυμπιακός: Κρίνεται του Ποντένσε για Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν ότι μπαίνει αποστολή

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Ντάνιελ Ποντένσε στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (17/1). Παραπονέθηκε για ενοχλήσεις από το ματς με την Κηφισιά

 Ολυμπιακός: Κρίνεται του Ποντένσε για Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν ότι μπαίνει αποστολή

Ο Ντάνιελ Ποντένσε κουβαλάει κάποιες ενοχλήσεις από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κηφισιά στην Καισαριανή και την Δευτέρα (15/1) εκφράζονταν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσει στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (17/1).

Δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό και οι πιθανότητες είναι να βρεθεί κανονικά στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η παρουσία του Ποντένσε στο αρχικό σχήμα, εφόσον φυσικά συμπεριληφθεί στην αποστολή της αναμέτρησης με το «τριφύλλι».

Όπως και να ‘χει, η παρουσία του Πορτογάλου χαφ θα κριθεί οριστικά την τελευταία στιγμή, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει στο τέλος πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του τον Ποντένσε.

Έχοντας ο Ολυμπιακός τους Ρέτσο και Ελ Αραμπί εκτός μάχης, θα ήταν σοβαρό πλήγμα για τους Πειραιώτες να μην έχουν και τον Πορτογάλο βραχύσωμο εξτρέμ. Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι ο Ποντένσε να βρεθεί κανονικά στην 20άδα, δίχως όμως αυτό να του δίνει αυτόματα το εισιτήριο για την ενδεκάδα.