Ίλιτς: «Καλό σκορ για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ»

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς, μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ (1-1), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ίλιτς: «Καλό σκορ για τη ρεβάνς με την ΑΕΛ»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς, μετά το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την ΑΕΛ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στον επαναληπτικό.

«Αρχικά θέλω να πω πως έχω υπέροχες αναμνήσεις από την Λάρισα. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα πριν δέκα χρόνια και θέλω να τους ευχαριστήσω, Σε ότι αφορά το παιχνίδι, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ήταν πολύ δυνατή σε όλες τις μονομαχίες, ωστόσο εμείς με το γκολ του Γιουμπιτάνα καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό σκορ για το δεύτερο παιχνίδι στο οποίο θα κριθούν όλα», είπε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, αλλά είναι σημαντικό για τους παίκτες κυρίως για την αυτοπεποίθησή τους, για το γεγονός πως όσο καιρό είμαστε μαζί δεν έχουμε ηττηθεί».