Τζολάκης: «Το πιστεύουμε γιατί είμαστε Ολυμπιακός»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μετέφερε το κλίμα πίστης στον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ παρά το 0-3 του πρώτου αγώνα. 

Τζολάκης: «Το πιστεύουμε γιατί είμαστε Ολυμπιακός»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιεί ο Μίτσελ στους αγώνες του Κυπέλλου κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί στην ρεβάνς με την ΑΕΚ (1/3-20.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει ελάχιστες πιθανότητες μετά την ήττα του με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά εκ μέρους των συμπαικτών του ο Τζολάκης εξέφρασε την πίστη ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ανατροπής.

Οι δηλώσεις του Τζολάκη στην Cosmote Tv

Είναι σκληρό να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Πόσο σας επηρεάζει το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι στη προετοιμασία για ακόμη ένα ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ για το Κύπελλο;

Είναι ξεχωριστό το πρωτάθλημα με το Κύπελλο. Σίγουρα μας ενοχλεί που δεν πήραμε τους τρείς βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε όσα λάθη έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και να μπορέσετε να πάρετε τη νίκη;

Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό με το σκεπτικό ότι πρέπει να το γυρίσουμε, να μην φοβηθούμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει να πανηγυρίσουμε.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίστη στα αποδυτήρια ότι μπορεί να γυρίσει αυτό το σκορ γιατί είναι μεγάλο. 3-0.

Σαφώς και υπάρχει πίστη γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Όποιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί το σκορ δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα.

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνετε στον αγωνιστικό χώρο σε σύγκριση με το πρώτο ματς;

Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και στοίχησαν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.