Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης του Κυπέλλου και ο αήττητος Πασχαλάκης

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει για τον τερματοφύλακα που θα παίξει βασικός στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ με τον Τζολάκη να είναι φαβορί.

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης του Κυπέλλου και ο αήττητος Πασχαλάκης

Ο απόηχος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει κοπάσει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ακόμα σημαντικό ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας. Μπορεί το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια να μην αφήνει και πολλά περιθώρια στους Πειραιώτες, αλλά από την πλευρά τους είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους.

Ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα και πιθανότατα μία από αυτές θα αφορά και στον γκολκίπερ. Ο ίδιος είχε δηλώσει προ ημερών ότι ο Τζολάκης είναι για το Κύπελλο και ο Πασχαλάκης για το πρωτάθλημα. Εάν δεν αλλάξει τη σκέψη του έτσι θα πορευτεί και στο ματς της Τετάρτης.

Το θέμα είναι ότι ο Πασχαλάκης παραμένει αήττητος στα ντέρμπι που έχει παίξει. Έχει αγωνιστεί βασικός στα 0-0 με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο Φάληρο, στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ειδικά σε κάποια από αυτά είχε καθοριστικές αποκρούσεις για την ομάδα του.

Ο Τζολάκης μπορεί να έχει παίξει βασικός στις ήττες από ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο Μίτσελ τον εμπιστεύεται. Το έχει πει και δημόσια ο κόουτς ότι ο νεαρός πορτιέρε θα παίζει στο Κύπελλο. Έτσι αυτός είναι το φαβορί να αγωνιστεί και την Τετάρτη με την ΑΕΚ.