Ολυμπιακός: Η σκέψη για Τζολάκη στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη

Ο Μίτσελ δείχνει μία τάση να κάνει ροτέισον στα παιχνίδια Κυπέλλου ακόμα και στα γκολπόστ, με τον Τζολάκη να διεκδικεί τα γάντια του βασικού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (18/1, 19.00).

Ολυμπιακός: Η σκέψη για Τζολάκη στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη

Ο Μίτσελ δεν έχει σκοπό να βάλει στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη (18/1, 19.00) την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο ματς πρωταθλήματος με τους Θεσσαλονικείς την περασμένη Κυριακή (15/1). Πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να δούμε το ίδιο σχήμα και τα ίδια πρόσωπα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι την προσεχή Κυριακή (22/1).

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει ροτέισον στο παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν αποκλείεται να δούμε νέο πρόσωπο ακόμη και στα γκολπόστ.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμένεται να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Μίτσελ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τίποτε στους παίκτες του, καθώς η προπόνηση της Δευτέρας (16/1) ήταν περισσότερο πρόγραμμα αποφόρτισης για όσους αγωνίστηκαν με τον Άρη.

Ενδεχομένως να φανούν κάποια πράγματα στην προπόνηση της Τρίτης (17/1) γενικότερα για τα πλάνα του και κυρίως σε ποιες θέσεις θα βάλει... φρέσκο αίμα.

Οι Σαμασέκου, Κασάμι, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γκάρι διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα! Ίσως δούμε και τον Σισέ στην αποστολή και - ποιος ξέρει; - τον προτιμήσει ο Μίτσελ ακόμη και στο αρχικό σχήμα, εφόσον θελήσει να ξεκουράσει έναν εκ των Ντόι ή Παπασταθόπουλου.

Με όλες αυτές τις αλλαγές δεν σημαίνει ότι ο Μίτσελ έχει σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο. Απλώς ζυγίζει κάποια πράγματα. Βλέπει ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές του χρήζουν ξεκούρασης και πρέπει να προφυλαχθούν ενόψει Περιστερίου.

Πλέον, με τα παιχνίδια να είναι ανά τρεις-τέσσερις μέρες απαιτείται και η σωστή διαχείριση και κατανομή δυνάμεων.