ΠΑΟΚ: Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, ΕΠΟ, Αστυνομία και Υπουργεία!

Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, Υπουργεία, ΕΠΟ και Αστυνομία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ: Επιστολές σε Κλάτενμπεργκ, ΕΠΟ, Αστυνομία και Υπουργεία!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συντάχθηκαν και αποστέλλονται δύο επιστολές. Η πρώτη με αποδέκτη τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την ΚΕΔ, λογικά για τη διαιτησία του τελικού.

Η δεύτερη επιστολή θα έχει αποδέκτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Αρχηγείο της Αστυνομίας και την ΕΠΟ.

Στον ΠΑΟΚ εδώ και ημέρες λένε πως το θέμα του τελικού δεν έχει…κλείσει για την ΠΑΕ και θα δώσει συνέχεια, όπως φαίνεται και από τις επιστολές.

Η πρώτη αφορά τα όσα διαδραματίστηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου, με παραλήπτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Αστυνομίας και την ΕΠΟ.

Η δεύτερη είχε αποδέκτη τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τη διαιτησία του Ισπανού Αντόνιο Ματέου Λαόθ και του συμπατριώτης του Ρικάρντο Μπενγκοετσέα στο VAR.

Μεταξύ άλλων σημειώνουν για το πέναλτι του Παναθηναϊκού και τον πανηγυρισμό του Αϊτόρ: «Συστήνετε στην ετήσια εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας για θέματα διαιτησίας να τους προτείνουμε να διεκδικούν με το κεφάλι κάτω από το ύψος της μέσης τη μπάλα με την προσδοκία να τρακάρουν σε κάποιο πόδι; Σας παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη αυτής της απάντησης. Συστήνετε να αποσύρουμε από τους ποδοσφαιριστές μας την σύσταση να μην προκαλούν πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα σε πανηγυρισμούς μπροστά σε αντίπαλους οπαδούς, γιατί αυτό πια δεν επιφέρει ποινή; Παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη και αυτής σας της απάντησης»

Η επιστολή προς τους φορείς του τελικού

Με την επιστολή προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Αστυνομίας και την ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται:

Για τη συμπεριφορά απέναντι στους εκδρομείς που έμειναν 10-12 ώρες χωρίς έστω πρόσβαση σε νερό.

Για την άσκοπη χρήση χημικών με στόχο να σταματήσει η ρίψη πυρσών.

Για το σκηνικό των αποδυτηρίων

Για κατάχρηση εξουσίας, χειρονομίες και πρόκληση των ΜΑΤ σε κόσμο που δεν είχε καμία εμπλοκή σε επεισόδια και σε αξιωματούχους της ομάδας (μελών της ασφάλειας κλπ.)

Για πλημμελή έλεγχο

Μάλιστα ζητάει ΕΔΕ, υλικό από κάμερες και, όπως αναφέρεται, «επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω νομικές ενέργειες».