Ολυμπιακός: Με Μαντί Καμαρά στην Τούμπα

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε τελικά τον Μαντί Καμαρά στην αποστολή για τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Με Μαντί Καμαρά στην Τούμπα

Ο αποκλεισμός του Μαντί Καμαρά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα θέμα που προκάλεσε αίσθηση. Ο Αφρικανός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ντέρμπι με τους "πράσινους".

Πάντως από την πλευρά ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε ότι δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα που είχε προκύψει με τον Μαντί. Έτσι είχε δείξει και από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών πως θα τον είχε στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Πράγματι ο Μαντί Καμαρά μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τους συμπαίκτες του για τη Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν δίνει συνέχεια στο περιστατικό, όμως, τώρα περιμένει και από τον ποδοσφαιριστή του στο γήπεδο να βγάλει αντίδραση.

Ο Αφρικανός έχει αποδείξει πως στην καλή του μέρα είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Μαντί διεκδικεί και θέση στην ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων", αλλά με σιγουριά δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα παίξει από την αρχή.