Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι παρών στην Τούμπα

Ο Μαντί Καμαρά μετά το πειθαρχικό παράπτωμα πριν από τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να είναι παρών στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (21/4).

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι παρών στην Τούμπα

Ο Μαντί Καμαρά παρότι δεν έπαιξε στην Λεωφόρο, αρκετά βλέμματα ήταν αναπόφευκτα στραμμένα πάνω του. Η καθυστέρησή του να παραβρεθεί στην ανάλυση του Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό πριν από το ντέρμπι και η απόφαση του προπονητή να τον αποκλείσει από την αποστολή, ήταν λογικό να αποτελέσει κεντρικό θέμα συζήτησης.

Το δε χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ο Μαντί το έχει ξανακάνει. Δεν ήταν η πρώτη φορά που υπέπεσε στο συγκεκριμένο παράπτωμα, να καθυστερήσει δηλαδή να βρεθεί σε ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς. Για παραδειγματισμό και για να στείλει και ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους, ο Πορτογάλος δεν του επέτρεψε να κάτσει ούτε στον πάγκο στην Λεωφόρο.

Το ερώτημα βέβαια που γεννάται τώρα είναι το εξής: Θα βρεθεί ή όχι στην αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/4); Θα διατηρηθεί η σιωπηρή τιμωρία του Αφρικανού ή όχι;

Η απάντηση είναι ότι ο Μαρτίνς προτίθεται να τον συμπεριλάβει κανονικά στην αποστολή. Το αν θα πάρει φανέλα βασικού, είναι μία εντελώς διαφορετική συζήτηση.

Πιο πιθανό είναι να δούμε δίπλα στον Εμβιλά τον Μπουχαλάκη και όχι τον Μαντί Καμαρά.

Αυτό που θα πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε είναι ότι ο Αφρικανός φέρεται να υπολογίζεται για το ματς της Μ. Πέμπτης (21/4), αλλά όχι για τις αρχικές επιλογές του Μαρτίνς.

Μην ξεχνάμε ότι και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι άνθρωπος που κρατάει για μέρες μία ποινή σε έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ξεκάθαρα υπολογίζει.