Τι γίνεται με το Κύπελλο μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Μεγάλο είναι το μπέρδεμα με το Κύπελλο Ελλάδας μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Τι γίνεται με το Κύπελλο μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League έμπλεξε αρκετά τα πράγματα όσον αφορά στο Κύπελλο Ελλάδας. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Λαμία-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Πλέον τα πράγματα ζόρισαν, αφού δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες. Συγκεκριμένα στις 7 και 14 Απριλίου θα διεξαχθούν τα προημιτελικά του Europa Conference League. Σύμφωνα με το καλεντάρι που έχει προγραμματίσει η Super League από το ξεκίνημα της σεζόν, η επόμενη κενή ημερομηνία είναι τη Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή στις 20 Απριλίου.

Μοιάζει το πιθανότερο σενάριο να οριστούν για τότε οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσεις. Εάν γίνουν τότε τα πρώτα ματς οι ρεβάνς λογικά θα διεξαχθούν στις αρχές Μαΐου, δηλαδή στις 4 του μήνα. Βέβαια αυτό με την προϋπόθεση πως δεν θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει την πορεία του τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα. Θυμίζουμε πως ο τελικός έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 21 Μαΐου. Τη Δευτέρα, πάντως, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της Super League με την ΕΠΟ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.