Κόντης: «Αυτά που είδα σήμερα δεν τα έχω ξαναδεί»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη μετά την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κόντης: «Αυτά που είδα σήμερα δεν τα έχω ξαναδεί»

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στην Κρήτη και έτσι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στη ρεβάνς της Βοιωτίας.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής των Κρητικών, Χρήστος Κόντης, επεσήμανε: «Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας, είχαμε 10.000 κόσμο, νομίζω ότι ο κόσμος δημιούργησε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Αυτά που είδα σήμερα δεν τα έχω ξαναδεί. Ένιωθα ότι παίζω εκτός έδρας. Ένιωθα ότι παίζω κάπου αλλού. Πραγματικά το λέω, γιατί δεν μιλάω ούτε για διαιτησίες ούτε για τίποτα, αλλά είναι καιρός να σεβαστούμε λίγο το άθλημα.

Και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ να πάνε στον τελικό. Και εμείς και αυτοί. Υπάρχει και ένταση, υπάρχουν και νεύρα. Να αφήσουμε να παιχτεί ένα παιχνίδι. Βγαίνει κόρνερ και δίνουν άουτ. Υπήρχαν αποφάσεις τρελές. Πραγματικά τρελές αποφάσεις. Κάρτες τρελές.

Να πω για το παιχνίδι; Φάγαμε ένα γκολ λόγω αέρα. Άλλαξε η πορεία της μπάλας και δεν μπόρεσε να τη διώξει ο Ισέκα. Ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος ήρθε και προσαρμόστηκε στο δικό μας το παιχνίδι.

Άλλαξε τον σχηματισμό του για να μας αντιμετωπίσει. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, θέλαμε πάρα πολύ να μπορέσουμε να πάρουμε ένα σκορ πρόκρισης. Δεν τα καταφέραμε σήμερα, αλλά νομίζω θα κρατήσουμε αυτά που κάναμε καλά σήμερα και θα πάμε την άλλη εβδομάδα στη Λιβαδειά για να πάρουμε την πρόκριση.

Πραγματικά η αναμέτρηση στη Λιβαδειά θα είναι τελικός πριν τον τελικό. Είναι τεράστιο κίνητρο για όλους εμάς, για τους παίκτες, για την ομάδα, ώστε να βρεθούμε back-to-back στον τελικό. Το θέλουμε παρά πολύ, οι παίκτες μου το πιστεύουν, υπάρχει η διάθεση και το κίνητρο. Θα πάμε εκεί για να καταφέρουμε να προκριθούμε».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110