Μασούρας: «Νίκη τώρα με ΑΕΚ και πρόκριση στο Europa League»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Ολυμπιακού στα ημιτελικά Κυπέλλου, Γιώργος Μασούρας, αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο των Πειραιωτών στα ματς με ΑΕΚ και Αταλάντα. 

Μασούρας: «Νίκη τώρα με ΑΕΚ και πρόκριση στο Europa League»

Ο Γιώργος Μασούρας έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου με το κρίσιμο γκολ στο 92’ που έστειλε το ματς με τον Παναιτωλικό στην παράταση και το δεύτερο γκολ στο 115’. Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ και Αταλάντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν το περίμενε ότι θα ήταν δύσκολο: «Από τις προηγούμενες μέρες είχαμε συζητήσει για τον Παναιτωλικό. Είναι αξιόλογη ομάδα που μας δυσκόλεψε στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς Κυπέλλου είχαμε ηττηθεί. Ήμασταν σίγουροι ότι θα μας δυσκόλευε. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην παράταση ή στα πέναλτι. Είχαμε την τύχη να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και να περάσουμε».

Για το ότι έχει σκοράρει σε 32 ματς και στα 32 έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός: «Δεν το σκέφτομαι πριν το ματς ότι πρέπει να σκοράρω για να κερδίσουμε. Θέλω να σκοράρω για να βοηθάω να φτάσουμε στον στόχο μας. Είναι ένα ωραίο στατιστικό. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω και να έρχεται και η νίκη».

Για την ΑΕΚ και την Αταλάντα: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτόν το μήνα. Όλα τα παιδιά ανταπεξέρχονται. Είναι πανέτοιμοι όλοι. Είδαμε και τα παιδιά σήμερα που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και ανταπεξήλθαν. Θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο με την ΑΕΚ και την Πέμπτη να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε με την Αταλάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League».