Αναστασίου: «Δεν ξέρω πόσες φορές θα τιμωρηθούμε για να μάθουμε» (vid)

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου στάθηκε κυρίως στο νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του στο Καραϊσκάκη, αλλά και στην αποβολή του Ντουάρτε.

Αναστασίου: «Δεν ξέρω πόσες φορές θα τιμωρηθούμε για να μάθουμε» (vid)

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Γιάννης Αναστασίου παρά τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με έναν σκληρό τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τρόπο που αποκλείστηκε: «Ήταν άσχημα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, γιατί δεχτήκαμε πάλι γρήγορο γκολ. Δεν ξέρω πόσες φορές θα τιμωρηθούμε για να μάθουμε. Είναι απορίας άξιο η αντίδρασή μας και ο τρόπος που μπαίνουμε στα ματς. Ισορροπήσαμε το ματς, κυνηγήσαμε την ισοφάριση, το καταφέραμε και εκεί που κάναμε τις δύο αλλαγές για να κλειδώσουμε το ματς, ήρθε μία κόκκινη κάρτα που δεν κατάλαβα γιατί δόθηκε. Ο διαιτητής κάτι άλλο είδε προφανώς. Προσπαθήσαμε να μείνουμε μετά στο παιχνίδι έως το 115’ που έγινε το 3-1 και μετά ήταν δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Αξίζουν μπράβο στα παιδιά».

Για το αν το πίστεψε ότι θα περάσει ο Παναιτωλικός στο γκολ το Καρέλη: «Δεν έχουμε δείξει ότι είμαστε σταθερή ομάδα για να νιώσουμε ασφαλείς με το 1-1. Δεν προλάβαμε με τις αλλαγές που κάναμε να κρατήσουμε το σκορ στις καθυστερήσεις».