Αναστασίου: «Δύσκολη η ρεβάνς»

Ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη θα είναι δύσκολη.

Αναστασίου: «Δύσκολη η ρεβάνς»

Παρά τις δύο συνεχόμενες μεγάλες νίκες του Παναιτωλικού ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τόνισε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη για την ομάδα του.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε:

Για τις νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: Καλά είναι αυτά είναι όμορφα για την ομάδα. Για μένα παραμένει ένα παιχνίδι. Θέλουμε ναν δώσουμε μία συνέχεια. Έχουμε μικρό ρόστερ με 19 παίκτες υγιείς. Θέλουμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που έπαιξαν τα κατάφεραν. Με τους μεγάλους κάναμε καλά παιχνίδια και επιβραβεύσαμε τους εαυτούς μας.

Για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη: Θεωρητικά είναι πολύ δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Είναι ποιοτικός ο Ολυμπιακός και ειδικά στο Καραϊσκάκη είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε το ματς με τον ΟΦΗ

Για την αλλαγή του Καρέλη: Ήταν μία απόφαση. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και δύσκολα. Έπρεπε να παίξουμε με τον Βέργο και τον Καρέλη γιατί είχαμε απουσίες. Ο Βέργος μας δίνει κάτι παραπάνω γιατί ο Ολυμπιακός μπορούσε να μας απειλήσει με στημένες φάσεις και γι’ αυτό αποφασίσαμε ναν βγάλουμε τον Καρέλη.

Για την εικόνα της ομάδας του: Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ειδικά τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες δείχνουμε ότι μπορούμε στο πρώτο τέταρτο εικοσάλεπτο δεν είχαμε ρυθμό, ήμασταν παθητικοί και δεν είχαμε ενέργεια. Σεβαστήκαμε αρκετά τον Ολυμπιακό και πρέπει να το αποβάλλουμε αυτό. Είμαστε ομάδα που ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Από τη στιγμή που τα παιδιά το πιστεύουν δείχνουν τι μπορούν να κάνουν.