Ακπόμ: «O προπονητής θα με… σκοτώσει για τον πανηγυρισμό, αλλά ήταν ένα γκολ που ήθελα»

Για τα γκολ που πέτυχε αλλά και την αποβολή του μίλησε ο Τσούμπα Ακπόμ, μετά τη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ με 3-1 επί της ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ακπόμ: «O προπονητής θα με… σκοτώσει για τον πανηγυρισμό, αλλά ήταν ένα γκολ που ήθελα»

Ο Τσούμπα Ακπόμ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΛ, αφού με δύο δικά του τέρματα η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Μάλιστα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τα έκανε όλα, αφού μέσα σε 14 λεπτά πέτυχε δύο γκολ και πήρε ισάριθμες κίτρινες κάρτες για τους πανηγυρισμούς του, με αποτέλεσμα την αποβολή του. Το γεγονός δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα από τον πάγκο και βοήθησα την ομάδα. Πάντα θέλω να μπαίνω και να σκοράρω. Το δεύτερο γκολ ήταν το γκολ που... βράζει το αίμα σου και θα σε κάνει να σηκωθείς από την καρέκλα, γι' αυτό αντέδρασα έτσι».

Για τον πανηγυρισμό που έφερε την αποβολή του: «Είναι σίγουρο ότι ο προπονητής θα με… σκοτώσει, για τον πανηγυρισμό αλλά ήταν ένα γκολ που το ήθελα (σ.σ. γέλια). Λυπάμαι που θα λείψω από τον επόμενο αγώνα αλλά ήταν εκπληκτικό γκολ. Θέλω να είμαι καλύτερος, πιο πεινασμένος».