ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Γκαρσία

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία για τη συμπεριφορά του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Γκαρσία

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο λόγος αφορά τη συμπεριφορά του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πικραμένος ο Γκαρσία: «Με καλέσατε για συγχαρητήρια ή για συλλυπητήρια»

Συγκεκριμένα είδαν το φως της δημοσιότητας βίντεο στα οποία ακούγεται ο Ουρουγουανός να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (γ... τον Ολυμπιακό, γ... τον Μαρινάκη, σας γ... που...γαύροι).

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση οπαδών υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία

Προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου είχε ζητήσει οπτικοακουστικό υλικό για να το εξετάσει. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο που έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ και στο οποίο ακούγονται ύβρεις για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του.

Ακόμη κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι στην οροφή του πούλμαν του ΠΑΟΚ και να κάνει χειρονομίες προς τον κόσμο βρίζοντας παράλληλα την ομάδα του Πειραιά.

Έτσι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη και πλέον ο πρώην προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει με την επιβολή προστίμου.

Θυμίζουμε πως ο Γκαρσία αποχώρησε από τον πάγκο των «ασπρόμαυρων» μετά από το τέλος της φετινής σεζόν καθώς η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να έρθει σε συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία Πέρες, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1,2 και άρθρα 3 και 25 περ.Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».