Εισαγγελέας για τους υβριστικούς πανηγυρισμούς του Πάμπλο Γκαρσία

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου εξετάζει τα βίντεο από τους υβριστικούς πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία.

Εισαγγελέας για τους υβριστικούς πανηγυρισμούς του Πάμπλο Γκαρσία

Μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είδαν το φως της δημοσιότητας βίντεο στα οποία ακούγεται ο Πάμπλο Γκαρσία να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη(γ... τον Ολυμπιακό, γ... τον Μαρινάκη, σας γ... που...γάβροι)

Ο Μαρτίνς δεν θα βρίσει ποτέ τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη

Έτσι ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ερευνά την υπόθεση για πιθανή παραβίαση του αθλητικού νόμου σε σχέση με ποινικά αδικήματα που αφορούν εμπρηστικές, προκλητικές και υβριστικές συμπεριφορές. Ο κ. Σιμιτζόγλου ερευνά τους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει ζητήσει οπτικοακουστικό υλικό για να το εξετάσει. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο που έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στο οποίο ακούγονται ύβρεις για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του.

Η απάντηση του Βαλμπουενά στον ΠΑΟΚ: «Κάποιοι μιλάνε πολύ...»

Ακόμη κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι στην οροφή του πούλμαν του ΠΑΟΚ και να κάνει χειρονομίες προς τον κόσμο βρίζοντας παράλληλα την ομάδα του Πειραιά.