ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Ζίβκοβιτς: «Έτσι “κρέμασα” τον τερματοφύλακα...»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που διαμόρφωσε με μία εντυπωσιακή λόμπα το τελικό σκορ στο ματς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (2-1), περιέγραψε τη φάση του γκολ του.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Ζίβκοβιτς: «Έτσι “κρέμασα” τον τερματοφύλακα...»

Ο Ζίβκοβιτς με ένα υπέροχο σε έμπνευση και δημιουργία γκολ στο 96’, «εκτελώντας» τον Τσιντώτα με μία λόμπα, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και σφράγισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Σέρβος εξτρέμ περιέγραψε το γκολ του και αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν στο ματς.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το γκολ του: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε από πριν η ενέργεια. Έκανα την υποδοχή, σήκωσα το κεφάλι μου, είδα ότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν έξω και αποφάσισα να το δοκιμάσω».

Για το παιχνίδι: «Έζησα πολύ έντονα το παιχνίδι και ήμουν συγκεντρωμένος στο τακτικό κομμάτι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές κοιτάμε να βρίσκουμε λύσεις, η ΑΕΚ ήθελε να περάσει στον τελικό, εμείς ψάχναμε τον τρόπο να μην της το επιτρέψουμε, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η λύση ήρθε με ένα δικό μου γκολ».

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό για κάποιον άλλο θεσμό. Οπότε θα ήθελα να αφοσιωθούμε σε αυτό τώρα».

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1: Το γύρισε και πέρασε στον τελικό κυπέλλου ο ΠΑΟΚ (highlights)