Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μαρτίνς: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ- πολλοί παίκτες είχαν Ραμαζάνι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ευχαριστημένος όχι μόνο από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Μαρτίνς: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ- πολλοί παίκτες είχαν Ραμαζάνι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη – πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας. Παίξαμε έχοντας λίγο χρόνο να κάνουμε αποθεραπεία, ενώ πολλοί παίκτες μας είχαν το Ραμαζάνι. Ήταν μία όμορφη νίκη και είναι κρίμα που δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που κάναμε, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας λόγω... Ραμαζάνι (vid)

Για τον τελικό Κυπέλλου και πώς θα κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση έως τότε:

«Δεν είναι εύκολο, σίγουρα όμως οι παίκτες έχουν την εμπειρία. Όπως έκαναν κόντρα στην ΑΕΚ που έπαιξαν καλά, θα δώσουν μία ωραία εικόνα και στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ. Δεν διεκδικούμε τον τίτλο στα πλέι οφ, αλλά πρέπει να υπερασπιστούμε το πρεστίζ του συλλόγου και πρέπει να σταθούμε πολύ στο ότι υπάρχει μπροστά μας ένας τελικός και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά μέχρι αυτό το παιχνίδι».

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Τα τέσσερα γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid) Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Αν έχεις Ελ Αραμπί πας τελικό!