ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στην αποστολή του πέντε ποδοσφαιριστές για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (29/4, 19:00). 

ΠΑΟΚ: Με πέντε απουσίες η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Έπειτα από τη νίκη με 1-0 στην έδρα της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί την Πέμπτη (29/4, 19:00) στην έδρα του το προβάδισμα που απέκτησε προκειμένου να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

ΑΕΚ: Με Λόπες η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», τον γνωστό απόντα Μιχάι, αλλά και τους Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Περέιρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ήρθε η ώρα για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Ένας ακόμα
τελικός μέχρι τον επόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο
γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του
φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης με δρομικές, rondo και ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε κάποια θέματα τακτικής και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και Περέιρα.

Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο».