Προβάδισμα τα φαβορί Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου, όπως επίσης και ο ΠΑΟΚ

Προβάδισμα τα φαβορί Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να δυσκολεύει πάντα τη ζωή του Ολυμπιακού και ο Χασάν συνέχισε τη δική του να σκοράρει πάντα κατά των Ιωαννίνων. Με αυτά και με αυτά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά τα Γιάννινα τού έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι η ζωή του μόνο εύκολη δεν θα είναι στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη.

Η χθεσινή ήταν μία από τις πλέον άσχημες εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων», που θα έπρεπε να πάνε υποψιασμένοι στους «Ζωσιμάδες», ειδικά από τη στιγμή που σε δύο ματς πρωταθλήματος με τους Ηπειρώτες ίδρωσαν να κερδίσουν το ένα από τα δύο. Και ειδικότερα ακόμα από τη στιγμή που τα Γιάννινα στον προηγούμενο γύρο είχαν αποκλείσει τον Παναθηναϊκό. Πολλά τα αβίαστα λάθη ειδικά από τους αμυντικούς, οι οποίοι θα πρέπει να ανάψουν σήμερα κιόλας λαμπάδα στο μπόι του Ζοσέ Σα, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις έσωσε σίγουρα γκολ που θα έβαζαν τους Πειραιώτες σε μεγάλες περιπέτειες.

Στον ημιτελικό των «Δικεφάλων» απλά είδαμε ένα πολύ κακό ματς από δύο προβληματικές ομάδες, που συν τοις άλλοις είχαν να διαχειριστούν και τις συντριβές τους από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Κι αν στο πρώτο μέρος έγιναν και 2-3 φάσεις της προκοπής, στο δεύτερο και οι δύο έδειχναν ότι στο μυαλό τους είχαν να μη χάσουν, παρά να σκοράρουν. Τελικά στο τελευταίο… δευτερόλεπτο το έξοχο χτύπημα φάουλ του Μουργκ έδωσε φιλί ζωής στον ΠΑΟΚ και έστειλε την ΑΕΚ σε ακόμη πιο βαθιά εσωστρέφεια...