Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ολυμπιακό

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα έκπληξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Ηπείρου εκτός από το ότι έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχει καταφέρει να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που το παραδέχεται όλη η χώρα.

Οι Ηπειρώτες έφτασαν στον ημιτελικό αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό με δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις και ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ θα παραταχθεί σε διάταξη 4-2-3-1. Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Λοντίγκιν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Σάλιακας και αριστερά ο Πίρσμαν. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Παντελάκης, Εραμούσπε.

Στα χαφ θα είναι οι Ντομίνγκες, Κάστρο. Ο Παμλίδης θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Ελευθεριάδης στην αριστερή με τον Καρτάλη να κινείται πίσω από τον Μιλιντσεάνου που θα ηγηθεί της επίθεσης.