Μπουχαλάκης: «Έτσι έβαλα το γκολ στον Άρη» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μπουχαλάκης: «Έτσι έβαλα το γκολ στον Άρη» (vid)

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε ένα πανέξυπνο γκολ στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κατάφερε να πιάσει στον ύπνο τον Κουέστα και με ένα σπάνιο τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον Ολυμπιακό στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κρητικός χαφ μίλησε στο Olympiacos TV για το γκολ που πέτυχε και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνη τη φάση.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε:

Για το τι σκέφτηκε: Έγινε μία σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα απογοητευτεί που δεν είχα πάρει την μπάλα. Πήγα ευθεία προς το άουτ. Μου ήρθε η έμπνευση να μείνω εκεί μήπως και γίνει κάτι. Ευτυχώς που καταφέραμε και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε.

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γιατί δεν έκανε δηλώσεις ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Για τις επιδόσεις του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: Είμαι πολύ χαρούμενος που και βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα και σήμερα. Μακάρι να είναι γούρικο και κάθε χρόνο να καταφέρνω να κάνω κάτι. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μέσα σε άλλον ένα στόχο. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Για τις τρεις διοργανώσεις: Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα. Έχουμε 25 παίκτες που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο και είμαστε χαρούμενοι. Θα συνεχίσουμε και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.