ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Γιαννίκης: «Δίκαιη η νίκη μας» (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού την οποία και χαρακτήρισε δίκαιη.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1: Γιαννίκης: «Δίκαιη η νίκη μας» (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό, αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Ηπείρου σε αυτό το παιχνίδι. Το συγκρότημα των Ιωαννίνων έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κόντρα στους "πράσινους" και έφτασε δίκαια στη νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος του ματς μίλησε στην Cosmote και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε:

«Πιστεύω ήταν δίκαιη νίκη. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο λεπτό που δεν είχαμε μπει ακόμη στο παιχνίδι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Αντιδράσαμε πολυ καλά και ανατρέψαμε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, είχε αήττητο νομίζω οκτώ παιχνίδια, κέρδισε και τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς βγάλαμε τις ευκαιρίες και αυτό είναι το σημαντικό

Αυτό είναι το παιχνίδι μας από την αρχή της σεζόν. Είχαμε την απραξία 7 μηνών, αλλά καμία νίκη δεν είναι τυχαία. Είχαμε και δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα.

Είναι ένα βήμα, θέλουμε να κάνουμε και το δεύτερο. Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ωριμάζουμε συνεχώς, με κάθε παιχνίδι και με κάθε αντίπαλο. Μας ενδιαφέρει το κάθε ματς ξεχωριστά. Τελείωσε ο Παναθηναϊκός και κοιτάμε ΟΦΗ που έρχεται».