Αστέρας Τρίπολης - Άρης 0-2: Περίπατο και στην Τρίπολη (highlights)

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Άρη στην Τρίπολη, όπου κέρδισε και στην ρεβάνς με το ίδιο σκορ (2-0) τον Αστέρα και πέρασε στους «8» του κυπέλλου

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 0-2: Περίπατο και στην Τρίπολη (highlights)

Με τον «αέρα» του 2-0 του πρώτου αγώνα στο Χαριλάου, κατέβηκε ο Άρης στην Τρίπολη και πήρε... παραμάζωμα τον Αστέρα (0-2). Ούτε λεπτό δεν άφησαν να πάει χαμένο οι Θεσσαλονικείς, από το πρώτο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου πήραν τα ηνία της συνάντησης και δεν τα άφησαν ποτέ. Αψεγάδιαστη τακτικά εμφάνιση από τους κίτρινους, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφθασαν εύκολα και δίκαια στην νίκη με το ίδιο σκορ και την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν νωθροί, δεν μπήκαν ποτέ στον ρυθμό και τις απαιτήσεις του ματς, περιορίστηκαν σε ρόλο θεατή, αγωνιζόμενοι μια ταχύτητα πιο κάτω από τους φιλοξενούμενους. Σε τίποτα δεν θύμισε η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς τον Αστέρα των πέντε συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, απείλησε ελάχιστα και αποχαιρέτισε την διοργάνωση στρέφοντας πια την προσοχή στα πλέι οφ της Super League.

ΤA ΓΚΟΛ

45’: Ο Σούντγκρεν από τον άξονα, αν και πιεζόμενος, πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Μάνο και αυτός με υποδειγματικό πλασέ νίκησε στην έξοδο τον Παπαδόπουλο, ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Aστέρας Τρίπολης - Άρης: Mε γκολ του Μάνου προβάδισμα (0-1) στο ημίχρονο (vid)!


69’: Ο Μπακουτσής έκανε την κίνηση από αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Μάνο που με πλάτη στην εστία γύρισε ωραία στον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος τελείωσε ψύχραιμα με το αριστερό κάνοντας το 0-2.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης: Ο Γκαρσία πετυχαίνει το 0-2 (vid)

Η μικρογραφία

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 0-2
Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Σκόρερ: 45' Μάνος, 69' Ματέο Γκαρσία
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Μπέλοκ, Γκαρσία, Φερνάντεθ
Οι συνθέσεις
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (58’ Χριστόπουλος), Πασαλίδης, Βαλιέντε (70’ Ιγκλέσιας), Μπελόκ, Ριέρα (70’ Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά, Κρέσπι (58’ Τιλικα), Μπαράλες (80' Σίτο).
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ (70’ Μπαγκαλιάνης), Σάσα (59’ Τζέγκο), Ματίγια (70’ Γκάνεα), Μπερτόλιο (59’ Μπακούτσης), Σίλβα, Γκαρσία, Μάνος.