Η ατυχία που έκανε ήρωα τον Κώστα Τζολάκη

Ο Κώστας Τζολάκης υπήρξε ευλογημένος της μοίρας αφού από την καραντίνα λόγω κορονοϊού βρέθηκε στο πάνθεον των ηρώων του τελικού του Κυπέλλου 2020.

 Η ατυχία που έκανε ήρωα τον Κώστα Τζολάκη

Μπορεί ο σκόρερ Ραντζέλοβιτς να αναδείχθηκε MVP αλλά αν δεν ήταν ο 17 χρονος Κώστας Τζολάκης ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έφτανε στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον Βόλο κόντρα στην ΑΕΚ.

Η μοίρα έπαιξε ένα όμορφο και αναπάντεχο παιχνίδι στον 17χρονο γκολκίπερ ο οποίος στις 22 Αυγούστου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και ήταν απαρηγόρητος που θα έχανε τον τελικό της 30ης Αυγούστου.

Η σωτήρια απόκρουση του Τζολάκη (vid)

Ο τελικός όμως αναβλήθηκε και ο Τζολάκης βρέθηκε να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο παιχνίδι της μικρής καριέρας του αφού οι Σα και και Άλεν ήταν τραυματίες.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1: Τα πήρε όλα κι έφυγε!

Σε τέτοια παιχνίδια όμως γίνονται τα παιδιά άνδρες και ο Κώστας Τζολάκης από χτες το βράδυ έπαψε να είναι παιδί. Συγκαταλέγεται πλέον στους ήρωες της κατάκτησης του Κυπέλλου 2020.

Στην αρχή ήταν τρακαρισμένος, καθώς είχε παίξει μόνο στον ημιτελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2, του έφυγε η μπάλα, αλλά μετά κατέβασε ρολά και έδειξε στον Μαρτίνς ότι είναι καλύτερο να μη πάρει κι άλλον ξένο τερματοφύλακα.

Τι είπε ο Τοροσίδης με δάκρυα στα μάτια! (vid)