Σε Ριζούπολη ή Βόλο ο τελικός, τι γίνεται με τα ρόστερ

Προβάδισμα έχει η Ριζούπολη για να φιλοξενήσει τον τελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και η επόμενη επιλογή είναι ο Βόλος. Τι θα γίνει με τα ρόστερ των ομάδων.

Σε Ριζούπολη ή Βόλο ο τελικός, τι γίνεται με τα ρόστερ

Για τις 12 Σεπτεμβρίου ορίστηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η ΕΠΟ πέρασε την απόφαση με ψήφους 10-4 και τώρα το θέμα είναι πού θα γίνει ο τελικός και πώς.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να διεξαχθεί το ματς, διότι έχει ήδη κλείσει για να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας που ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Το «Σπύρος Λούης» δεν θα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τον τελικό στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αντίδραση Ολυμπιακού: «Δολοφονούν το ποδόσφαιρο»

Επομένως η ΕΠΟ έπρεπε να βρει νέα έδρα. Αυτή τη στιγμή το προβάδισμα το έχει η Ριζούπολη, αλλά το πρόβλημα είναι πως τον Ιούλιο είχε κριθεί ακατάλληλη από την αστυνομία. Αν δεν προχωρήσει η λύση της έδρας του Απόλλωνα τότε η επόμενη επιλογή είναι το Πανθεσσαλικό.

Όσον αφορά στα ρόστερ με τα οποία θα αγωνιστούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ εδώ υπάρχει ένα θέμα. Αν ο τελικός γινόταν στις 30 Αυγούστου θα γινόταν με τα περσινά. Τώρα την απόφαση θα την πάρει η FIFA.

Το πρωί της Τρίτης η ΕΠΟ θα στείλει έγγραφο στη FIFA για να ενημερωθεί πώς μπορούν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες στον τελικό που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως θα παίξουν με τα καινούρια ρόστερ, αλλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα πάρει την τελική απόφαση.