Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο τελικός του Κυπέλλου ορίστηκε από την ΕΠΟ να διεξαχθεί τελικά στις 12 Σεπτεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημερομηνία.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Για τις 30 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Μάξι Λοβέρα προκάλεσε την αναβολή της αναμέτρησης.

Η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να βρει νέα ημερομηνία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που αρχικά είχε οριστεί για τις 26 Ιουλίου, αλλά ούτε τότε είχε γίνει.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με ψήφους 10-4 και ένα παρών αποφάσισε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημερομηνία αναβάλλεται προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα τη Δευτέρα η Super League είχε αποφασίσει να ξεκινήσει το ματς στις 12 Σεπτεμβρίου. Αναμένεται πλέον και η αντίδραση της Λίγκας