Αρμόδωρος: «Η αποστολή μου ολοκληρώθηκε με την σωτηρία του Εθνικού»

Με προσωπική του δήλωση ο Ηλίας Αρμόδωρος έκανε την δική του αποτίμηση για τη φετινή σεζόν, ενώ προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του από τον Εθνικό.

Αρμόδωρος: «Η αποστολή μου ολοκληρώθηκε με την σωτηρία του Εθνικού»

Με αφορμή την οριστική πλέον ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στη Γ' Εθνική, ο Ηλίας Αρμόδωρος με γραπτή του δήλωση έκρινε σκόπιμο να εκφράσει όπως ο ίδιος αναφέρει τις σκέψεις του προς στον κόσμο του Εθνικού, σχετικά με το μέλλον του συλλόγου.

Γ' Εθνική: Οι πρωταθλητές στους οκτώ ομίλους - Όλα ανοιχτά για άνοδο και υποβιβασμό

Ο παλαίμαχος άσος του Εθνικού ο οποίος ανέλαβε τα διοικητκά της ομάδας σε μία δύσκολη καμπή και παρόλα αυτά κατάφερε να διατηρήσει τους «κυανόλευκους» στην κατηγορία, αναφερει μεταξύ άλλων στην δήλωσή του πως η αποστολή του ύστερα από την επίτευξη της σωτηρίας, ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην προσωπική δήλωσή του ο Ηλίας Αρμόδωρος:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής σεζόν νομίζω ότι κρίνεται σκόπιμο να επικοινωνήσω στον κόσμο του Εθνικού τις σκέψεις μου για τον σύλλογό μας. Κλήθηκα να συνεισφέρω στην προσπάθεια της ομάδας τον περασμένο Οκτώβριο, όταν όλοι μας είχαν καταδικασμένους και ήθελαν να μας στείλουν στα τοπικά…

Απέναντι σε ορατούς και αόρατους εχθρούς, σε όψιμους συμμάχους και δήθεν φίλους, ο Εθνικός απέδειξε ότι εκτός από βαριά φανέλα και Ιστορία μπορεί να έχει και λαμπρό μέλλον. Η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της την κατηγορία, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού παρότι βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού. Δούλεψε με επαγγελματισμό και όραμα.

Σε ό,τι με αφορά ήμουν κοντά στην ομάδα από την αρχή ως το τέλος. Ακόμη κι όταν πολλοί πίστευαν ότι δεν ήμουν… Έχω μάθει να κρατώ τον λόγο μου και έμεινα συνεπής στην υπόσχεσή μου απέναντι στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, στον κόσμο μας, αλλά και στην διαδρομή μου στον Εθνικό και ανταποκρίθηκα πλήρως στις υποχρεώσεις μου απέναντι στον σύλλογο.

Ό,τι υποσχέθηκα, το τήρησα κατά γράμμα. Χωρίς όμως να κάνω εκπτώσεις στην συνείδηση και στην αξιοπρέπεια μου, όχι μόνο γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου, αλλά γιατί γνωρίζω απολύτως το μέγεθος του συλλόγου που υπηρέτησα από μικρό παιδί και αγαπώ σαν παιδί μου.

Δεν το κρύβω ότι δεν πέτυχα όσα θα ήθελα… Ήταν πάντα στο μυαλό μου η δημιουργία μιας Λέσχης Φίλων Εθνικού με κίνητρο των μελών του την διατήρηση της Ιστορίας του συλλόγου και της ανάδειξή της. Τώρα όμως, η ομάδα πρέπει να αφήσει στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να κοιτάξει μπροστά για να μην ξαναβρεθεί στην ίδια θέση.

Ο σύλλογος δεν μπορεί να είναι όμηρος συμπεριφορών που τον πληγώνουν, αλλά με ορθολογικό πραγματισμό και με επαγγελματικό προγραμματισμό να δει την «επόμενη μέρα». Οι προκλήσεις είναι πολλές…

Η απόκτηση ιδιόκτητων γηπεδικών εγκαταστάσεων, η απομάκρυνση όσων εκθέτουν τον Εθνικό με συμπεριφορές άγνωστες προς την Ιστορία του, η βελτίωση των υποδομών του συλλόγου και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας-πρότυπο αποτελούν άμεσες προτεραιότητες για να μπορέσει η ομάδα να "χτίσει" την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών.

Η δική μου αποστολή ολοκληρώθηκε από τη στιγμή που η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αυτόνομος και δεν εμπλέκομαι σε κανενός είδους διοικητικό σχήμα με γνωστούς ή άγνωστους επιχειρηματίες που θέλουν να εμπλακούν στον Εθνικό για δικούς τους λόγους.

Είμαι πεπεισμένος ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού θα βρει την κατάλληλη λύση που όλοι ονειρευόμαστε ότι θα οδηγήσει ξανά την αγαπημένη μας ομάδας σε σελίδες δόξας και καταξίωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα είμαστε όλοι δίπλα τους».