Με Γεωργούλη και στη Γ' Εθνική ο Φωστήρας!

Στο «τιμόνι» του ιστορικού Φωστήρα θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θύμιος Γεωργούλης.

Με Γεωργούλη και στη Γ' Εθνική ο Φωστήρας!

Με τον Θύμιο Γεωργούλη στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Φωστήρας. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς για την επέκταση της συνεργασίας τους και η υπόθεση έκλεισε και τυπικά με την επίσημη ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου.

Ο Γεωργούλης που κατά το παρελθόν έχει εργαστεί επίσης σε Λεωνίδιο, Εθνικό, Εθνικό Αστέρα, Αχαρναϊκό, Ηλυσιακό, Κόρινθο, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΟ Χαλκίς και Βύζαντα Μεγάρων, κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα του Ταύρου στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής και η νέα διοίκηση του Φωστήρα του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «φονέα»: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή, Ευθύμιο Γεωργούλη. Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας, με τον κ. Γεωργούλη να έχει στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο. Ο Θύμιος Γεωργούλης κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Φωστήρα στις εθνικές κατηγορίες. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση

Σε σώμα βρίσκεται πλέον η νέα διοίκηση του Φωστήρα, ύστερα και από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην ομάδα, με τον Διονύση Πανταζή να παραμένει στην προεδρία του συλλόγου.

Αναλυτικά το διοικητικό σχήμα: Πρόεδρος: Διονύσης Πανταζής, Αντιπρόεδρος: Νίκος Αξιώτης, Αντιπρόεδρος: Νίκος Κούστας, Διευθυντής Ποδοσφαίρου: Διονύσης Αξιώτης, Γενικός αρχηγός: Δημήτρης Βασιλακάκης, Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μανώλης Στουπάκης, Γενικός γραμματέας - ταμίας: Γιώργος Πετρινώλης, Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Μιχάλης Αξιώτης, Έφορος Υλικού: Θέμης Θεοδωσίου, Υπεύθυνος ακαδημιών: Μάνος Σπανόπουλος, Υπεύθυνος ασφαλείας: Άγγελος Κασιμάτης, Μέλη: Ζωχιός Στέλιος.