Συνελήφθη οπαδός για βιαιοπραγία κατά διαιτητή στο ματς ΠΟ Φήκης - Αστέρας Πετρίτη

Απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε το... τρίτο ημίχρονο του αγώνα για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον ΠΟ Φήκης και τον Αστέρα Πετριτή, αφού συνελήφθη ένας οπαδός για βιαιοπραγία κατά του διαιτητή της αναμέτρησης.

Συνελήφθη οπαδός για βιαιοπραγία κατά διαιτητή στο ματς ΠΟ Φήκης - Αστέρας Πετρίτη

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, αναζητούνται άλλοι τρεις οπαδοί, μετά την καταγγελία του διαιτητή της αναμέτρησης, Λεωνίδα Τζιόβα (ΕΠΣ Ηπείρου), ότι ο ίδιος και οι βοηθοί του Σεραφείμ Γάκος (ΕΠΣ Φθιώτιδας), Ορέστης Ευαγγέλου (ΕΠΣ Ηπείρου) δέχτηκαν επίθεση μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (10-12-2023) το βράδυ σε περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας ημεδαπός άνδρας, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη -3- άτομα, που αναζητούνται, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και εξύβριση.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας, οι δράστες προπηλάκισαν τον διαιτητή του αγώνα, εκδηλώνοντας απειλητική και εξυβριστική συμπεριφορά εναντίον του, ενώ ένας εξ αυτών που στη συνέχεια συνελήφθη, βιαιοπράγησε σε βάρος του.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων».

Αφορμή το δεύτερο γκολ του Αστέρα

Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2, σε μια φάση, όπου ο τερματοφύλακας της Φήκης, Μήλος, διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι μπλόκαρε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και χρειάστηκε αστυνομική παρέμβαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποχωρήσει το διαιτητικό τρίο.