Γ’ Εθνική: Διακόπηκε το ματς Αλμυρός - Άρης Πετρούπολης, νίκησε στο 91’ η Επισκοπή τον Ηλυσιακό

Το ματς του Αλμυρού με τον Άρη Πετρούπολης διακόπηκε στο 43’ εξαιτίας σύρραξης των παικτών των δύο ομάδων. Στην άλλη εξ’ αναβολής αναμέτρηση του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Επισκοπή νίκησε στο 91’ τον Ηλυσιακό (1-0).

Γ’ Εθνική: Διακόπηκε το ματς Αλμυρός - Άρης Πετρούπολης, νίκησε στο 91’ η Επισκοπή τον Ηλυσιακό

Άδοξο φινάλε έλαβε χώρα στην αναμέτρηση στο Γάζι Ηρακλείου. Εκεί όπου ο τοπικός Αλμυρός και ο Άρης Πετρούπολης έπαιξαν μόνο για 43 λεπτά στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου. Οι Κρητικοί προηγούνταν με 2-1, αλλά έπειτα από τη μείωση του σκορ με πέναλτι του Τσιλιγγίρη στο 43’ οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια.

Ο Ενγκουέμ των γηπεδούχων αποβλήθηκε και η ομάδα του Άρη Πετρούπολης αρνήθηκε να συνεχίσει στο ματς καταγγέλοντας πως χτυπήθηκε ο ποδοσφαιριστής Μενάι. Πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Τα γκολ του Αλμυρού στο διάστημα που παίχτηκε μπάλα πέτυχαν ο Ρέγιες στο 12’ και ο Καστελλιανάκης στο 22’.

Στο άλλο εξ’ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής στον τέταρτο όμιλο που επίσης έγινε στην Κρήτη, η Επισκοπή επικράτησε του Ηλυσιακού με 1-0 και πήρε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, Η ομάδα του Ζωγράφου αποχαιρέτισε ουσιαστικά τις λίγες πιθανότητες που είχε για να διεκδικήσει την άνοδο. Το γκολ για την ομάδα του Ρεθύμνου πέτυχε στο 91’ ο Χάιδος με σουτ εκτός περιοχής.