Πιερικός: Νέος προπονητής ανέλαβε ο Ανδρονίκου

Ο Κύπριος Νίκος Ανδρονίκου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στον Πιερικό και αντικατέστησε τον Γιώργο Καμπερίδη

Πιερικός: Νέος προπονητής ανέλαβε ο Ανδρονίκου

Ο Νίκος Ανδρονίκου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στον Πιερικό και διαδέχτηκε τον Γιώργο Κμαπερίδη. Για την πρόσληψη του Κύπριου προπονητή, ο χρηματοδότης του συλλόγου, Τομ Παπαδόπουλος επεσήμανε τα εξής: «O έμπειρος Κύπριος προπονητής, Nίκος Ανδρονίκου, κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, θα είναι ο νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πιερικού σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου και γενικότερα αθλητισμού σε πολλές ομάδες της αμερικανικής και ευρωπαϊκής Ηπείρου. Ως ο επόμενος πρόεδρος που αναμένεται να αναλάβω και επίσημα την προεδρία της ομάδας στην προσεχή γενική συνέλευση του συλλόγου, προχώρησα στην πρόσληψή του. Η πρόσληψη τους αποτελεί μία πρώτης τάξεως επιτυχία ως νέου προέδρου και αντικατοπτρίζει το όραμα μου για τον Πιερικό, που είναι η επιστροφή της ομάδας στον φυσικό της χώρο. Επιδίωξη μου είναι η ομάδα να κινηθεί σε επαγγελματικά επίπεδα. Στόχος μου και επιδίωξη είναι η ομάδα να είναι ισχυρότερη σε όλη την Γ’ Εθνική κατηγορία έτσι ώστε να προαχθεί στην αμέσως επόμενη. Δηλώνω ενώπιον όλων ότι όντας έχων τον πλήρη έλεγχο στα της ομάδας ότι όλες οι κινήσεις θα είναι καθαρά προσωπικές και αναλαμβάνω τις όποιες συνέπειες αυτών. Βασικός άξονας όλων των κινήσεων μου ήταν η απόφαση μου για τουλάχιστον τριπλασιασμό του προϋπολογισμού της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Πρώτος στόχος είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις και αποτυπώματα από ανώτερες κατηγορίες. Σε συνεργασία με το επιτελείο μου αλλά και γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνία με 10 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Έχουμε προβεί στην στελέχωση όλων των τμημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος όπου υπήρχαν κενά. Έχω συνάψει σύμβαση εργασίας με εταιρεία αθλητικού περιεχομένου από την Αμερική για να μας παρέχει υποστήριξη.

Πολύ σύντομα όλα τα νέα, δελτία τύπου και ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, να καθησυχάσω αλλά και να διαβεβαιώσω όλη την φίλαθλη Πιερία ότι όλες οι κινήσεις μας γίνονται προσεκτικά και με γνώμονα το καλό και την ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Κύριο μέλημα μου είναι η εύρυθμη λειτουργία όλου του οργανισμού έτσι ώστε στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς να βρισκόμαστε στα σαλόνια της Β’ εθνικής και αυτό να αποτελέσει σκαλοπάτι για την είσοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Ζητάω από όλους σας να αγκαλιάσετε και να συμπαρασταθείτε στην νέα αυτή η προσπάθεια. Ο Πιερικός είναι ένα ιστορικό brand του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκυριακά βρίσκεται στην Γ’ Εθνική. Δεν μας τρομάζει αυτό γιατί πιστεύω ότι με τη βοήθεια της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του Πιερικού εκεί που του αξίζει».