Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Μακεδονίας ο Καμπανιακός

Ο Καμπανιακός αναδείχθηκε κυπελλούχος στην ΕΠΣ Μακεδονίας, κερδίζοντας τον Θερμαϊκό με 2-0

Κυπελλούχος στην ΕΠΣ Μακεδονίας ο Καμπανιακός

Ονειρεμένα εξελίσσεται για τον Καμπανιακό η φετινή σεζόν. Από τη μια η ομάδα της Χαλάστρας εξακολουθεί να δίνει με αξιώσεις την μάχη στα μπαράζ ανόδου για την ιστορική πρώτη παρουσία στην Super League 2. Από την άλλη κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στον τελικό του Θερμαϊκού Θέρμης, επίσης ομάδα επιπέδου Γ’ Εθνικής με 2-0 και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη ετοιμάζονται για την συνέχεια των μπαράζ των πρωταθλητών.

Τα γκολ για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη πέτυχε ο Μιχάλης Ξανθόπουλος, στο 40’ με πέναλτι και στο 58’ με σουτ. Έτσι, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των τελικών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Σαββίδης, Τσιάτσιος, Στοΐνοβιτς (77’ Δεινόπαπας), Σαλιάρης, Τσιούχας, Παπαστεριανός, Λάλκοβιτς, Αναστασιάδης (54’ Βαβλιάκης, 78’ Πουρνάρας), Παπάζογλου, Αθανασιάδης (68’ Μπάρδας), Κουρέλλας.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Βοσκόπουλος, Ταΐρης (90’ Γιαννόπουλος), Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (85’ Παπακωνσταντίνου), Ν. Καθάριος (λ. τ. 79’ Μάνιος), Κεχαγιάς, Καράμπελας, Μπουτζίκος (46’ Πόζογλου).