Γ’ Εθνική: Αλλαγές στο πρόγραμμα της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής, λόγω κακοκαιρίας

Λιγότερα ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής στην Γ΄’ Εθνική, εξαιτίας της κακοκαιρίας στη χώρα

Γ’ Εθνική: Αλλαγές στο πρόγραμμα της μεσοβδόμαδης αγωνιστικής, λόγω κακοκαιρίας

Με αλλαγές και λιγότερα ματς από όσα επρόκειτο να διεξαχθούν βάση του αρχικού προγράμματος, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/2) η εμβόλιμη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Αιτία, η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την χώρα και εκτός των άλλων επηρεάζει τις συγκοινωνίες και την πρόσβαση στα νησιά. Στα πλαίσια αυτά, η ΕΠΟ που διοργανώνει το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, ήδη ανέβαλε ματς στα οποία ήταν δύσκολη η πρόσβαση των ομάδων.

Πλήρης δράση θα υπάρχει στον πρώτο όμιλο, όπου θα διεξαχθεί κανονικά η 15η αγωνιστική και στον δεύτερο όμιλο, όπου θα γίνει η 13η αγωνιστική. Στον τρίτο όμιλο και στα πλαίσια τςη; 13ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν μόνο τρία ματς, καθώς οι αναμετρήσεις Χαλκίδα-Ζάκυνθος, Βύζας Μεγάρων-Λευκίμμη και Αστέρας Πετριτή-Πανελευσινιακός μεταφέρθηκαν για τις 15 Φεβρουαρίου. Την Τετάρτη (8/2), προγραμματίστηκε αρχικά να γίνει το ματς Πανελευσινιακός-Χαλκίδα που αναβλήθηκε την Κυριακή εξαιτίας δυσμενών αλλά οριστική ενημέρωση από την ΕΠΟ θα υπάρξει την Τρίτη (7/2).

Στον τέταρτο όμιλό και για την 13η αγωνιστική μετατέθηκε η συνάντηση του Ιάλυσου Ρόδου με τον ΑΟ Πυλίου Κω, για τις 15 Φεβρουαρίου, ενώ τα υπόλοιπα ματς θα γίνουν την Τετάρτη (8/2), αν το επιτρέψει ο καιρός και οι γηπεδικές συνθήκες. Αυτός που επλήγη περισσότερο είναι ο πέμπτος όμιλος, όπου λόγω δυσκολίας μετακινήσεων ομάδων από και προς την Κρήτη μετατέθηκαν πέντε αγώνες για τις 15 Φεβρουαρίου: Μοσχάτο-ΑΟ Τυμπακίου, Άγιος Νικόλαος-Κερατσίνι, Αλμυρός Γαζίου-Αγία Παρασκευή, Εθνικός-Γιούχτας και Μαρκό-ΑΟ Πόρου.